Food CIA

Taal: nld
Categorie: Documentaire

Jimmy Doherty verwondert zich over de instructies voor gelatinepoeder, waarin je wordt afgeraden gelatine te maken met papaja. In Zuid-Afrika ontdekt hij waarom deze exotische vrucht zich slecht tot drilpudding laat verwerken. Ook vraagt hij de mensen van Holland & Barrett, die papajapillen als voedingssupplement verkopen, wat papaja voor je gezondheid doet. Kate Quilton gaat op het zonnige Hawaii naar de enige tonijnveiling van de Verenigde Staten en komt te weten waarom sommige vissen een gevaarlijke hoeveelheid kwik bevatten en andere niet. Ook bezoekt ze een innovatieve start-up in San Francisco die de wereld wil voeden met vis uit het laboratorium. Matt Tebbutt zoekt uit waarom ijsklontjes uit je eigen vriesvak altijd troebel zijn, en nooit zo kristalhelder als die uit de winkel. Ze blijken allebei gewoon van kraanwater te worden gemaakt, dus welke truc wordt ermee uitgehaald? | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Uitgezonden op:

 ZenderDatumTijdTitel
NPO 3 15-08-2019 02:50 - 03:15 Food CIA
NPO 3 15-08-2019 19:55 - 20:25 Food CIA
NPO 3 16-08-2019 03:45 - 04:10 Food CIA
NPO 3 16-08-2019 19:55 - 20:25 Food CIA
NPO 3 17-08-2019 02:15 - 02:40 Food CIA
NPO 3 17-08-2019 03:25 - 03:55 Food CIA
NPO 3 07-10-2019 23:35 - 00:10 Food CIA
NPO 3 12-12-2019 22:40 - 23:10 Food CIA
NPO 3 13-12-2019 02:05 - 02:35 Food CIA
NPO 3 09-01-2020 22:40 - 23:10 Food CIA