Detroit Pistons vs San Antonio Spurs van 23 juni 2005

Taal: nld
Categorie: Teamsporten

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs van 23 juni 2005 Game 7 was gedurende de hele wedstrijd een spannende strijd, maar de Spurs kwamen in het derde kwartaal op een achterstand van 9 punten met nog 7.45 minuten te spelen. Hoewel Tim Duncan voor een groot deel van de serie niet in staat was om voor een hoogschiet percentage te halen tegen de defensie van de Detroit Pistons, leidde hij de Spurs uit dat gat van negen punten. In de laatste 7:45 minuten van het derde kwart scoorde Duncan 10 van de 18 punten voor de Spurs. Onderleiding van Tim Duncan en Manu Ginóbili namen de Spurs de controle over het vierde kwart om een ??81-74 overwinning te behalen, waarmee ze het derde NBA-kampioenschap van de franchise behaalden. Tim Duncan sloot af met een game-high 25 punten en 11 rebounds, terwijl teamgenoot Manu Ginóbili 23 punten scoorde. Richard Hamilton was met 15 punten de hoogste scorer van de Pistons.